EAZIE ALKMAAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1827 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eazie Alkmaar. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 19:03 Heerlijk gegeten, bezorging was heel snel en in orde. Bedankt Mathies voor de goede bezorging!
4 dec 2022 om 17:36 Florian, bedankt voor de bezorging.
1 dec 2022 om 22:39 Bezorgtijd was erg vlot. ''Eazie x de hippe vegetarier'' was verrukkelijk!
1 dec 2022 om 19:41 Het eten was teleurstellend, veel rijst om op te vullen leek wel. Poke bowl was niet lekker. Vond het mijn geld niet waard.
30 nov 2022 om 20:25 bezorging duurde te lang, bezorger stond verkeerd, waardoor het net niet meer warm genoeg was voor mij Jammer, normaal gesproken ging het bezorgen juist goed. Dat is de reden dat ik vandaag koos voor Eazie.
30 nov 2022 om 16:55 soup was far from quality, ordered plenty before. zero broccoli, other veggies rather nonexistant too. coriander topping rotten in the little container. right away called the shop, they told me to call after 2 hours. how is that a great solution?
28 nov 2022 om 20:56 2 uur gewacht op GEEN eten. 8x gebeld naar Eazie, werd niet opgenomen. Na 2 uur werd ik opeens gebeld dat ze mijn eten vergeten zijn. Lekker is dat. Contact opgenomen met Thuisbezorgd en die waren ook erg behulpzaam.
28 nov 2022 om 0:54 Vers, warm en goed bezorgd door Leon Top!
27 nov 2022 om 21:46 Mathis bezorger uit Alkmaar, top!
27 nov 2022 om 20:10 Heb letterlijk anderhalf uur gewacht, verder hadden we 1 broccoli erin gehad en ook bloemkool. Courgette zat er helemaal niet in me zusje had ook veelte weinig groente gehad. We wachten al zo lang voor eten en we hebben echt weinig groente gehad.
27 nov 2022 om 19:19 Leon , de bezorger was snel en vriendelijk een echte topper!
24 nov 2022 om 20:29 Het eten heeft prima gesmaakt. Ook was het er binnen de verwachtte tijd en alles warm met dank aan Sven!