EAZIE ALKMAAR

EAZIE ALKMAAR salads - wok - smoothies

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1619 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eazie Alkmaar. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 20:27 Ik vond het een matige portie voor deze prijs. En de tonijn zag veel te licht en leek niet erg vers. De groente daarentegen wel.
22 mei 2022 om 19:55 Lekker net als altijd. Sneller bezorgd dan aangegeven. Dank aan Leon, aardige bezorger dus.
21 mei 2022 om 22:32 Sam
21 mei 2022 om 20:14 Top! Er ontbrak iets, even gebeld, werd keurig rechtgezet, heel tevreden.
20 mei 2022 om 20:39 Duurde erg lang maar wel top, zoals altijd
20 mei 2022 om 19:48 Er zat een ander dessert bij dan besteld is.
19 mei 2022 om 23:30 Heerljik
18 mei 2022 om 23:11 Bezorging was stipt op tijd. Rijst kon wel wat beter maar over het algemeen altijd goed bij Eazie.
17 mei 2022 om 19:14 Niet zo lekker als ik had verwacht. Veel te veel maïskolfjes. Omelet weinig smaak.
17 mei 2022 om 9:51 Extra lekker. We hebben de wok Kip filet en bigstuk geprobeerd. En het was heel lekker met bamboe groente. Erg originaal. :)
16 mei 2022 om 19:02 Het was heerlijk ,en op tijd bezorgd
16 mei 2022 om 17:55 Het eten was weer heerlijk. Dit is de enige plek waar wij gezond eten kunnen bestellen dat ook niet vet is. En het is ook erg lekker, iedere keer opnieuw heel goede kwaliteit. Wij zijn erg blij dat wij Eazie ontdekt hebbben,