EAZIE ALKMAAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1761 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eazie Alkmaar. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 21:19 Goed eten En vriendelijk bezorgd door Mathies baks
2 okt 2022 om 14:58 Heerlijk eten en bezorgd door florian!
1 okt 2022 om 22:17 Heerlijk gegeten! Zoals de vorige keer een grote custom Wok samengesteld en voor ongeveer 22 euro heb je echt een flink bord eten of een ruim bord eten + lunch. Met een groot aanbod aan keuzes blijf ik zeker wel terugkomen. Good shit mate!
29 sep 2022 om 20:42 Goede portie en vriendelijk bezorgd door Leon!
29 sep 2022 om 20:37 Heerlijk eten en keurig optijd. Eten was nog goed heet. !! Bezorgd door sven
29 sep 2022 om 19:58 Lekker eten en snelle/goede bezorging dankzij Sven!
27 sep 2022 om 21:10 Slechte bezorg tijd en het eten was niet vers en Waneer ik jullie probeer te bereiken waren jullie niet bereikbaar
27 sep 2022 om 20:24 Was heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Lekkere groenten en saus door de noedels.
26 sep 2022 om 20:57 Er zaten letterlijk stukjes ijzer in mijn eten. Ik belde de zaak op en de man aan de telefoon vond het maar al te grappig. Ik hoop hier nu uit te komen via Thuisbezorgd. Pas vooral op als je hier je eten besteld.
24 sep 2022 om 19:13 Eten zoals altijd heerlijk en snel bezorgd door vriendelijke bezorger Daniël, ondanks dat het regende!
23 sep 2022 om 19:11 Lieve bezorger Daniël top gozer Redbull was op ze belde me met of ik een andere drinken wou en hij kwam netjes zijn excuses aanbieden voor dat redbull op was dus bedankt !
23 sep 2022 om 12:32 Heerlijk eten en binnen de opgegeven tijd geleverd.